Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Bucureștenii, campioni la solicitări ciudate și amuzante! Unii cheamă poliția chiar și când au găsit un melc! Și asta nu e tot

La centrul unde sunt preluate apelurile bucureştenilor din Sectorul 4 curg cereri serioase, dar şi solicitări mai neobişnuite! Mulți români au sunat pentru motive extrem de ciudate și amuzante! Pentru ce au chemat unii cetățeni poliția locală?

"Pierdut verighetă în gunoi, cer sprijinul autorităţilor!" Este doar una dintre solicitările bizare pe care le fac bucureştenii către Primăria de sector. Multe par glume, însă oficialii trebuie să analizeze fiecare plângere. Chiar dacă e vorba despre un liliac intrat în casă sau despre salvarea unui melc.

Un barbat a sunat la politie pentru ca sotia nu-l lasa sa se uite pe Facebook

O doamnă a solicitat un echipaj de poliție locală atunci când a intrat un șarpe în crăpătura casei.

Un alt cetățean a solicitat intervenția de urgență a poliției locale pentru că cineva i-a furat de pe sfoara din curte pantalonii pe care îi pusese la uscat.

Puţini ştiu de acest serviciu al Primăriei. Dincolo de solicitările bizare, oamenii spun că linia telefonică pentru cetăţeni este utilă.

Call centerul Primăriei Sectorului 4 funcţionează de aproximativ o lună şi până în acest moment au fost soluţionate peste 6.500 de solicitări.

Recomandari