Antena Căutare

Bucureștenii trăiesc un adevărat coșmar! În Drumul Taberei situația devine tot mai greu de suportat! Ce se întâmplă aici?

Locuitorii din Drumul Taberei trăiesc un adevărat calvar din cauza lucrărilor prelungite la Magistrala 5 de metrou. Oamenii se plâng de zgomot, praf, dar şi de aglomeraţia din trafic.

Bucureștenii trăiesc un adevărat coșmar! În Drumul Taberei situația devine tot mai greu de suportat! Ce se întâmplă aici? Galerie
Magistrala 5 dă multe neplăceri bucureștenilor | Sursa foto: bucurestifm.ro

Locuitorii din Drumul Taberei trăiesc un adevărat calvar din cauza lucrărilor prelungite la Magistrala 5 de metrou. Oamenii se plâng de zgomot, praf, dar şi de aglomeraţia din trafic.

Autobuzele și troleibuzele circulă cu întârziere şi sunt tot timpul ticsite de oameni supărați și deranjați. Mai mult decât atât, trotuarele din fața multor blocuri, cât și clădirile în sine sunt pline de crăpături din cauza săpăturilor.

Anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu rovinietele

Locuitorii spun că, până acum, ar fi trebuit dat drumul măcar la traficul de suprafață, astfel încât să fie reluată circulația la capacitate maximă.

Drumul Taberei este un mare șantier, lung de câțiva kilometri. Șoferi și pietoni, deopotrivă, sunt deranjați de traficul îngreunat și de problemele pe care construcția Magistralei 5 de metrou le presupune, arată cei de la b365.ro.

De la întreruperi de apă și gaze, până la crăpături pe clădiri și trotuare, alături de un praf gros care se depune constant.

Românii, obligaţi să îşi pună senzori de gaze în apartamente! Cât costă şi de ce trebuie instalate... SUBIECTE BACALAUREAT 2016. Subiecte la proba de Limba română, uman şi real...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x