Antena Căutare

Bucureștenii vor să iasă în fața primăriei cu ligheane! Lipsa apei calde și a căldurii le-a întins la maximum nervii

O parte din bucureșteni au rămas fără apă caldă și căldura în repetate rânduri, iar aceștia nu mai suportă bătaia de joc a celor care nu sunt responsabili de bunăstarea cetățenilor, motiv pentru care vor ieși în stradă, la atac cu lighenele, în fața primăriei Capitalei.

Bucureștenii vor să iasă în fața primăriei cu ligheane! Lipsa apei calde și a căldurii le-a întins la maximum nervii

Protestul este organizat pe Facebook și va avea loc joi, 5 decembrie, de la 8:30 până la 9:00 în fața Primăriei Capitalei. Oamenii sunt nemulțumiți și își cer drepturile.

„Se spune că oamenii se obişnuiesc cu răul. Ai ajuns acasă de la serviciu şi în apartament e frig. Vrei să îţi faci un duş, dar nu ai apă caldă. În ziua următoare la fel. Şi în următoarea. Cât durează până când umpli cada, gândindu-te că poate se ia şi apa rece? Dar până când îţi cumperi un calorifer electric?

Acum 30 de ani, oamenii erau obişnuiţi cu răul. În fiecare apartament exista o cadă plină cu apă, lumânări pentru când se oprea curentul, butelii de rezervă şi nelipsitul lighean multifuncţional, bun şi la spălatul rufelor şi la spălatul omului. Apoi nişte oameni curajoşi au ieşit în stradă cerându-şi drepturile şi lucrurile s-au schimbat. Dar orice progres poate fi urmat şi de regres”, scriu inițiatorii protestului pe Facebook.

Sute de mii de oameni din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură din cauza lucrărilor de reparaţii sau din cauza remedierii unor avarii în reţeaua de termoficare.

Șoferul care a lovit ursul din Harghita a primit o mașina cadou! „Sper să aibă parte de ea fără evenimente”... Cel mai bun manager din domeniul Sănătății din România! Directorul Spitalului Municipal Moinești este un reper și exempl...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x