Antena Căutare

Bucuresti: Greva spontana la crese

400 de parinti din Bucuresti si-au luat liber de la serviciu ca sa stea acasa cu copiii. Au fost obligati sa faca acest lucru dupa ce angajatii de la trei crese au intrat in greva. Infirmierele au pus lacatul pe usa cand au vazut ca au primit doar 500 de lei salariu dupa o luna de munca.

Bucataresele, ingrijitoarele si infirmierele de la trei crese din Capitala au intrat in greva sponatana astazi, iar parintii au fost nevoiti sa-si ia copiii inapoi acasa.

Angajatii s-au vazut cu lefurile diminuate cu 20%, dupa alicarea noii Legi a Salarizarii, astfel ca de la 800 sau 900 de lei, cei mai multi au incasat ultima oara 600 sau 700 de lei.

Marti, angajatii care au facut greva astazi isi vor relua munca, dar spun ca asteapta ca Directia de Asistenta Sociala si Protecia Copilului sa gaseasca solutii de crestere a salariilor.

Varsta: 75 de ani. Viteza: 172 km/ora!... Paragina: Strandul Tineretului din Bucuresti a ajuns o ruina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x