Bucuresti: Nou traseu de agrement, pe Lacul Floreasca

Un nou traseu de agrement pe Lacul Floreasca va fi inaugurat de catre Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), institutie subordonata Primariei Generale a Capitalei.

Potrivit Green Report, o plimbare va dura 30 de minute. Plecarile se vor efectua de la debarcaderul situat in apropierea ecluzei Herastrau - Floreasca, cu acces din Bulevardul Aviatorilor sau din Soseaua Nordului.

Astfe4l, intre orele 10:00 - 20.00, vizitatorii vor putea admira toata zona care se intinde pe o suprafata de 53 hectare, totalizand o lungime de 6 kilometri a turului de lac.

Pretul unui bilet va fi de 5 lei pentru adulti si 2 lei pentru copiii peste 10 ani si pensionari. Accesul este gratuit pentru copiii sub 10 ani si persoanele cu dizabilitati.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri