Antena Căutare

Bucuresti: O profesoara a batut un elev pana l-a bagat in spital

O profesoara a batut un elev pana l-a bagat in spital. Asa spune mama copilului. Femeia se plange ca dupa corectia primita la scoala, baiatul a stat internat timp de o saptamana si nimeni nu s-a grabit sa-i faca dreptate. A facut mai multe plangeri, dar nici politia si nici conducerea scolii nu au clarificat incidentul.

Se pare ca o profesoara de la scoala 148 din Bucuresti a incercat sa-si disciplineze un elev cu bataia. S-a intamplat acum un an.

Copilul i-a povestit mamei sale incidentul: “Mi-a spus copilul: ‘Stii cat de rau m-a batut doamna de engleza astazi? Ma doare si capul si urechea’!”. La inceput, mamei i-a venit greu sa creada ca un cadru didactic poate sa bata un copil intr-un asemenea hal. Dar fiul sau a inceput sa acuze dureri de ureche, avea vanatai in zona capul;ui si orechea era foarte umflata, povesteste femeia.

Dupa trei zile de suferinta, copilul a ajuns la spital. A fost internat de urgenta cu infectie in ureche si timpanul deplasat. A fost internat timp de sapte zile si dupa aceea a urmat un tratament cu antibiotice.

In aprilie anul trecut, la scurta vreme dupa incident, mama a depus o plangere la politie. “Am fost trimisa la parchet, judecatorie, retur, circa. Ieri am aflat ca plangerea mea este tot la circa”, spune aceasta.

De un an, spune femeia, nimeni nu se grabeste sa-i arate un vinovat. A fost si la scoala si a stat de vorba cu directoarea: “Mi-a spus ca nu ii vine sa creada. N-am mai fost contactata de scoala, nu m-a mai intrebat nimeni, nimic”.

Florentina Ilie, reporter Observator, a incercat sa stea de vorba cu reprezentantii institutiei de invatamant. Rezultatul? Conducerea scolii nu vrea sa comenteze subiectul, iar paznicul spune ca nu a auzit nimic despre aceasta situatie.

Colegii baiatului se impartit in doua tabere. Unii confirma incidentul, altii spun ca profesoara nu si-ar lovi niciodata un elev.

Probleme pe aeroport: Cursa aeriana Arad - Milano a fost anulata pentru a doua oara in ultimele 4 zile... Unul dintre romanii ucisi de teroristi in Algeria putea scapa cu viata, dar a vrut sa isi ajute un coleg ranit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x