Antena Căutare

Bucuresti: Pasajul Pipera, gata la sfarsitul lui 2011

Primarul General, Sorin Oprescu, a mers pe santier sa verifice stadiul lucrarilor la obiectivul de investitii "Supralargire Soseaua Pipera". Proiectul vizeaza largirea la sase benzi a Soselei Pipera, intre Calea Floreasca si Calea ferata Bucuresti - Constanta si constructia unui pasaj prin care sa se realizeze trecerea denivelata a intersectiei Soselei Pipera cu Bulevardul Barbu Vacarescu.

"Pasajul va usura descarcarea fluxului de masini din orasul Voluntari, in special din Pipera, dar si accesul din Bucuresti catre aceasta zona si iesirea pe DN 1", a precizat Oprescu.

Supralargirea Soselei Pipera a devenit o necesitate in contextul supraaglomerarii traficului rutier din zona de nord a Capitalei.

Mai mult, realizarea lucrarilor de largire a Soselei Pipera si a pasajului denivelat va reduce nivelul de zgomot. Pasajul va avea o lungime de 1520 de metri, dintre care 474 de metri partea suspendata, si o latime de 34 de metri si conform celor declarate de oficiali, constructorul vrea sa termine lucrarea la sfarsitul lui 2011.

Conform contractului, investitia urma a fi finalizata in 2012.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Un german sustine ca este fiul nelegitim al regelui Mihai... Procesul Patriciu vs. SRI va fi reluat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x