Antena Căutare

Bucuresti: Restrictii rutiere pentru 1 Decembrie. Vezi rute alternative!

In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, la data de 1 Decembrie 2010, cu ocazia paradei militare ce va avea loc cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionata.

Intre orele 05.00 - 14.00, va fi restrictionata circulatia pe axul central al Sos. Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf.

Intre orele 09.00 - 14.00, va fi inchisa circulatia pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti si pe Bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Bd. Marasti si Str. Ion Mincu.

RUTE OCOLITOARE:

1. Sos. Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd. Marasti - Str. Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - Bd. Ion Mihalache.
2. Sos. Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd. Marasti - Bd. Alexandru Averescu - Str. Turda - Podul Grant.
3. Piata Victoriei - Bd. Aviatorilor - Bd. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogarii - DN1.
4. Sos. Stefan cel Mare - Str. Barbu Vacarescu - Bd. Aerogarii - DN1.
Totodata, in zilele de 30.11.2010 si 01.12.2010, se interzic opririle / stationarile in alveolele situate pe Sos. Kiseleff din dreptul Monumentului Infanteristului.

In data de 30.11.2010, ora 12:00, se va incepe montarea tribunei oficiale, pe Sos. P.Kiseleff, la intrarea in Piata Arcului de Triumf, dinspre Piata Presei Libere. Politia recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie in zona respectiva, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite.

"Recomandam conducatorilor auto sa opresca autovehiculele in locuri de parcare mai indepartate sau sa opteze pentru transportul public de suprafata sau metrou. De asemenea, recomandam respectarea semnalelor agentilor de politie rutiera si semnificatia indicatoarelor rutiere montate temporar in zona. Pietonilor le recomandam sa circule cu atentie si sa traverseze strada numai prin locurile special amenajate", se arata in comunicatul oficial.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

SPECIAL: Necropola de sub Piata Universitatii... Modificari in Codul Muncii: preaviz si perioade de proba mai lungi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x