Antena Căutare

Bucuresti: Zeci de unitati de invatamant au cabinetele medicale goale

In scolile din Bucuresti, nu are cine sa trateze urgentele. Zeci de unitati de invatamant au cabinetele medicale. goale. Ele exista, dar nu sunt medici care sa acorde primul ajutor elevilor. In cele mai bune situatii, exista cate o asistenta. Si dotari minime - spirt si pansamente.

Un medic la 10 scoli si o asistenta care se imparte la trei unitati de invatamant nu pot face fata solicitarilor, care in unele zile, ajung si la 50, si lucreaza in conditii minime.


Iar conditii minime inseamna pansamente, spirt si cateva medicamente. Pentru situatii mai grave, asistentele improvizeaza.

In plus, 38 de cabinete stomatologice complet dotate - mai exact, cabinetele scolilor reabilitate prin programul BEI al primariei capitalei - stau nefolosite din lipsa de personal.
Primaria Capitalei vrea sa existe cel putin o ambulanta la zece scoli, dar pentru personalul medical deocamdata nimeni nu are o solutie.

Rapire cu iz de telenovela, la Iasi. Furata de langa sot de un fost iubit din urma cu 10 ani... Documente SRI: SOV, implicat in falimentarea controlata a Petromservice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x