Antena Căutare

Bucurestiul, gaurit

Capitala este plina de gropi, un real pericol pentru toti cei din trafic. Un club de motociclisti a inceput sa insemneze craterele cu conturul unei persoane intinse pe asfalt dupa un accident mortal.


Dac Motors este un club pentru motociclisti, iar dupa ultimele evenimente tragice a demarat o campanie de constientizare a pericolului reprezentat de gropile din asfalt. Practic, aceasta consta in desenarea linga fiecare groapa descoperita a conturului unei persoane intinse pe asfalt, asa cum procedeaza criminalistii in cazul accidentelor mortale.

"Campania a inceput pe 26 martie la ora doua dimineata. Este o actiune nationala pentru ca in afara Bucurestiului, oamenii cu din Constanta si Timisoara fac si ei acelasi lucru. Pina astazi au fost insemnate mai bine de 150 gropi. Noi facem aceasta actiune pentru toata lumea, automobilisti, motociclisti, chiar si biciclisti. Toti sintem parteneri in trafic. E adevarat ca la noi riscul este mult mai mare", a declarat presedintele lui Dac Motors.

N-a vrut sa spuna cum il cheama. "Lumea ma stie de . El a spus ca actiunea lor va continua pina se va rezolva problema. "Gropile sint marcate fie cu creta cerata, fie cu vopsea nepermanenta. Este buna si creta, numai sa atragem atentia autoritatilor ca trebuie sa le acopere cit mai repede. Vreau sa spun ca Politia ne-a ajutat in demersul nostru. Chiar ne-au intrebat agentii daca ne pot fi si ei de folos", a declarat cel poreclit "Lupul".


Cine ne repara drumurile?
Si in Germania sint ierni grele, dar, cu siguranta, cei de acolo nu au gropile din Romania. Daca totusi apar, ele sint imediat acoperite. In Bucuresti, problema cade in responsabilitatea Administratiei Strazilor din cadrul Primariei Generale. Actiunea de acoperie a gropilor a inceput de ceva timp. Gazeta Sporturilor a incercat sa ia legatura cu cei care de aceasta pentru a afla in ce faza se afla procesul de "plombare", dar nici un oficial nu a putut fi contactat.

Tot articolul, in Gazeta Sporturilor

Atentie, porci la volan!... Hot cu ghinion. A vrut sa fure curent dar a cazut de la 10 metri intr-o tepusa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x