Antena Căutare

Bucurestiul implineste 551 de ani. Vezi restrictiile de trafic!

Bucurestiul implineste 551 de ani. Motiv de sarbatoare, cu concerte, expozitii si multe alte evenimente. Manifestarile presupun insa si restrictii de circulatie in centru. Traficul rutier va fi restrictionat pe o portiune din centrul Capitalei. Astfel, Bulevardele Unirii si Libertatii vor fi inchise sambata si duminica, anunta Primaria Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca evenimentul va avea un buget cu 70% mai mic decat a avut anul trecut, cand suma alocata a fost una de criza. "Anul trecut Zilele Bucurestiului au avut buget de criza. Anul asta e cu 70% mai putin ca in 2009", a declarat Oprescu.

Aniversarea va fi sarbatorita prin diverse evenimente. De exemplu, duminica va avea loc "Parada elevilor bucuresteni", pe traseul Sala Palatului - Calea Victoriei - Piata Natiunile Unite - Splaiul Independentei - Bulevardul Unirii. Parada se va incheia in Piata Constitutiei, la ora 17:00.

Restrictiile rutiere se vor aplica dupa cum urmeaza:
Bulevardul Unirii - de sambata, ora 06:00 pana duminica, ora 23:00, intre Piata Constitutiei si Bulervadul Regina Maria

Bulevardul Libertatii - sambata, intre orele 22:00 si 23:00, pe ambele sensuri, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunilor Unite.

Incident la metrou, in statia Gorjului... Sindicatele cer presedintelui sa nu promulge Legea Pensiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x