Antena Căutare

Bucurestiul, paralizat de zapada

Un strat gros, de 20-25 de centimetri, a acoperit Bucurestiul in urma ninsorilor abundente de luni si din cursul noptii, transformand traficul intr-un adevarat cosmar, atat pentru soferi, cat si pentru pietoni.

Arterele principale au fost deszapezite, dar nici un utilaj nu a intrat pe stradutele laterale. Nici pe cele mai mici, nici pe cele mai mari.

De asemena, trotuarele sunt aproape impracticabile, pietonii fiind nevoiti, pur si simplu, sa inoate prin zapada pana la genunchi, iar statiile autobuzelor si ale tramvaielor sunt si ele sub mormane. Singurul mijloc de transport sigur si civilizat a ramas Metroul.

Din cauza zapezii, autobuzele si troleibuzele au sosit in statii si la intervale de peste jumatate de ora si nici tramvaiele nu s-au "simtit mai bine", pentru mii de bucuresteni drumul spre serviciu fiind o adevarata provocare.

Foto: Intactimages

UPDATE! Vreme extrema: STARE de ALERTA in 3 localitati din Buzau!... Zeci de oameni din Sectorul 2 al Capitalei au protesat in urma penelor frecvente de curent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x