Antena Căutare

Bucurestiul, santier in lucru: Incep constructiile la 8 parcari subterane

8 parcari subterane vor fi construite simultan in Capitala, asa cum promitea edilul Sorin Oprescu, in urma cu doi ani, ceea ce va transforma Bucurestiul intr-un santier.



Proiectele ar urma sa fie realizate in parteneriat public-privat, municipalitatea va veni cu terenurile, iar investitorii aduc finantarea de peste 420 de milioane de euro.

Prima parcare subterana finalizata va fi cea de la Universitate, dispusa pe trei nivele si prevazuta cu 420 de locuri pentru masini si 21 pentru motociclete. Edilul-sef al Capitalei a promis ca parcarea va fi gata in primavara anului viitor si ca tariful mediu pe ora va fi echivalentul a 0,38 euro.

A doua parcare subterana va fi cea de pe Walter Maracineanu, intre facultatile de Litere si Arhitectura, cu 241 de locuri, desi initial, in studiul de fezabilitate figurau 281.

Un alt proiect presupune construirea unei parcari subterane si in zona Alba Iulia: 1.496 locuri de parcare, cu o valoare a investitiei de 68 de milioane de euro.

Foto: caperfrasers.wordpress.com

Temperaturile revin la normal, la inceputul saptamanii. Vezi prognoza pe trei zile!... VIDEO! Clubul de fite „Le Gaga“, din Herastrau, demolat: Nu a avut autorizatie de constructie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x