Antena Căutare

Buget redus la Magistrala 5 de metrou. Metrorex va trece in subordinea Primariei Capitalei

Bugetul alocat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru Magistrala 5 de metrou a fost redus la rectificarea bugetara, dar ministerul a prevazut sume pentru continuarea lucrarilor in acest an, potrivit Metrorex.

Motivul reducerii sumelor alocate in anul 2012 pentru obiectivul Magistrala 5 Drumul Taberei - Universitate este rectificarea bugetara executata conform O.U.G nr. 13 din luna august a acestui an. Ordonatorul de credite - Ministerul Transporturilor si Infrastructurii s-a asigurat insa ca prin rectificarea bugetara sumele alocate sa fie suficiente pentru derularea lucrarilor pana la sfarsitul acestui an, urmand ca pentru anul viitor suma necesara sa fie prinsa in buget”, se precizeaza intr-un comunicat al Metrorex.

In acelasi context premierul Victor Ponta a anuntat astazi, in sedinta de guvern, ca se va decide in perioada urmatoare trecerea Metrorex din subordinea Ministerului Transporturilor la Primaria Capitalei. "Prima dintre masuri ar fi trecerea metroului la Primaria Municipiului Bucuresti, pentru ca trebuie continuate investitiile. S-a vorbit destul de mult de tronsonul spre Drumul Taberei si ala trebuie continuat. Trebuie Primaria Generala, cu sprijin de la Guvern si cu propriile forte, pe baza mandatului pe care il au de la cetateni, sa continue prioritizarea. Intai fac linia spre Drumul Taberei si, dupa aceea, cea spre Pantelimon. Sapam in sapte locuri de sapte ani si o sa terminam in 70 de ani", a spus Ponta.

Citeste mai mult in Income Magazine!

FAMILIA ONU. George, baiatul fara maini, are 11 frati in America: din Etiopia, China, India ori Thailanda... Directorul general al Oltchim si alti 15 directori si-au prezentat demisiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x