Antena Căutare

Bugetul de stat va fi decis dupa 20 ianuarie

Bugetul de stat intra pe ultima suta de metri. Saptamana aceasta vor fi stabilite sumele pentru fiecare minister in parte. Doar asa reprezentantii ministerului de Finante pot decide, pana la sosirea Fondului Monetar International, de unde va fi taiat acel miliard de lei rezultat in urma greselilor de calcul ale Institutul National de Statistica.

Premierul Victor Ponta si ministrul de Finante, alaturi de cel delegat pentru Buget, vor avea mai multe intrevederi cu fiecare membru al Guvernului in parte. Astfel, vor stabili ultimele detalii pentru fiecare capitol bugetar si vor decide taierea de un miliard de lei.

Pe 15 ianuarie, vor sosi in Romania reprezentantii Fondului Monetar International, ai Bancii Mondiale si ai Comisiei Europene. Cu acestia se va discuta bugetul de stat pe anul in curs. De asemenea, se vor negocia mai multe modificari de natura fiscala si sociala.

Cel mai important, se va cere cresterea salariului minim de la 700 la 800 de lei.

Foto: Intact Images

Un barbat s-a urcat pe un bloc din apropierea Guvernului si ameninta ca se sinucide... Programul Prima Casa devine Noua Casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x