Căutare Live

Buletinul de Bucureşti, profitul samsarilor

Buletinul de Bucureşti vinde bine şi acum. Afacerile îngraşă în continuare conturile samsarilor de locuinţe care îşi postează intenţiile fără perdea pe site-urile cu anunţuri. Unii au câte patru-cinci adrese pe care le folosesc, iar doritori se gasesc. Câte 20-30 într-un spaţiu. Şi plătesc între 100 şi 500 de euro pentru spaţiul în care sunt luaţi fictiv. Afacerea e sigură, deşi a fost dată în vileag de mai multe ori. Controale nu prea se fac, şi chiar dacă ar fi, legea rămâne ambiguă.


Buletinul de Bucureşti vinde bine şi acum. Afacerile îngraşă în continuare conturile samsarilor de locuinţe care îşi postează intenţiile fără perdea pe site-urile cu anunţuri. Unii au câte patru-cinci adrese pe care le folosesc, iar doritori se gasesc. Câte 20-30 într-un spaţiu. Şi plătesc între 100 şi 500 de euro pentru spaţiul în care sunt luaţi fictiv.

Afacerea e sigură, deşi a fost dată în vileag de mai multe ori. Controale nu prea se fac, şi chiar dacă ar fi, legea rămâne ambiguă.

Citeşte AICI continuarea articolului.

Incredibil! Trucuri pe care resturantele fast-food le folosesc pentru a ne face să mâncăm mai mult!... Bolile civilizaţiei moderne lovesc şi România...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri