Antena Căutare

Buletinul de Bucureşti, profitul samsarilor

Buletinul de Bucureşti vinde bine şi acum. Afacerile îngraşă în continuare conturile samsarilor de locuinţe care îşi postează intenţiile fără perdea pe site-urile cu anunţuri. Unii au câte patru-cinci adrese pe care le folosesc, iar doritori se gasesc. Câte 20-30 într-un spaţiu. Şi plătesc între 100 şi 500 de euro pentru spaţiul în care sunt luaţi fictiv. Afacerea e sigură, deşi a fost dată în vileag de mai multe ori. Controale nu prea se fac, şi chiar dacă ar fi, legea rămâne ambiguă.


Buletinul de Bucureşti vinde bine şi acum. Afacerile îngraşă în continuare conturile samsarilor de locuinţe care îşi postează intenţiile fără perdea pe site-urile cu anunţuri. Unii au câte patru-cinci adrese pe care le folosesc, iar doritori se gasesc. Câte 20-30 într-un spaţiu. Şi plătesc între 100 şi 500 de euro pentru spaţiul în care sunt luaţi fictiv.

Afacerea e sigură, deşi a fost dată în vileag de mai multe ori. Controale nu prea se fac, şi chiar dacă ar fi, legea rămâne ambiguă.

Citeşte AICI continuarea articolului.

Români de nota 10! O tânără în vârstă de 15 ani este singura româncă de la Academia de Balet Balşoi!... Bolile civilizaţiei moderne lovesc şi România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x