Antena Căutare

"Bulina rosie" a fost indepartata de pe fatada blocurilor incadrate in clasa de pericol public

"Vinde bulina" sau "ascunde bulina" sunt noile operatiuni la blocurile cu risc seismic. Unii proprietarii vand cu orice pret "pericolul public". Apartamente din blocuri incadrate in clasa de pericol public se dau la jumatate din pretul pietei.

Iar ca sa nu sperie cumparatorul de cand intra in bloc, bulina rosie a fost indepartata de pe fatada.

Blocul filmat de reporterii Observatorului este un pericol public. Asa l-au incadrat autoritatile. Apare in lista neagra a cladirilor cu bulina rosie. Oficial, pentru proprietari nu e. niciun pericol. Cu atat mai mult public. Mai ales daca vor sa inchirieze sau sa vanda. Propietarul este sincer. Vinde o garsoniera de 26 de metri patrati cu 20.000 de euro. Zona ultracentrala, langa parcul Cismigiu.

Daca unii proprietari nu se feresc sa arate bulina, altii nu vor sa vada pericolul public de fiecare data cand intra in scara blocului.

Statul reuseste "performanta" ca din 400 de cladiri pericol public si alte 2.000 cu risc de prabusire la un cutremur de peste 6 pe Richter sa reabiliteze una pe an. Din aceasta cauza, la unele cladiri apare o altfel de bulina rosie: hartii care avertizeaza oamenii sa stea departe de ele.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

"Copiii nu sunt de vanzare"! Romania asa cum n-ati mai vazut-o, intr-o campanie marca Observator... Pericol in alimentatie! Un colorant interzis in Europa poate ajunge oricand pe mesele romanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x