Căutare Live

Bun venit în Aeroportul Otopeni! Să nu vă uitați umbrela, în parcare plouă ca într-o gară părăsită!

Dezastru în Aeroportul Otopeni. Pe cel mai mare aeroport al ţării, pasagerii au parte de-o primire în stil pur românesc. Cum ies pe uşa terminalului, dau de o autogară, organizată în parcare.

Dezastru în Aeroportul Otopeni. Pe cel mai mare aeroport al ţării, pasagerii au parte de-o primire în stil pur românesc. Cum ies pe uşa terminalului, dau de o autogară, organizată în parcare. Acolo, şoferii microbuzelor îşi strigă ofertele ca la piaţă. În timp ce călătorii îndură condiţii revoltătoare, chiar pe banii lor. Deşi autorităţile anunţau renovări majore, până în prezent nu au făcut decât să toarne un strat de asfalt la nivelul superior.

În goana lor pentru un loc de parcare la aeroportul Otopeni, niciunul dintre aceşti doi şoferi n-a câştigat. Ambii s-au ales cu maşinile lovite, după o tamponare prin labirintul aglomerat. Să parchezi aici nu e uşor: deşi o oră costă 6 lei, condiţiile sunt deplorabile. Nivelul superior este în renovare, iar jumătate din mezanin e inundat.

Nici la parter, lucrurile nu stau mult mai bine. În tavan sunt infiltraţii, iar apa care se prelinge prin placa de beton ajunge direct în capul pasagerilor.

Dezastrul de la Otopeni e confirmat de orice pasager care ajunge aici. Sunt probleme pe care niciunul din cei cinci directori care s-au perindat în fruntea companiei, în ultimele 15 luni, n-a reuşit să le rezolve.

Profanarea crucilor eroilor români de către un grup de unguri, în cimitirul Valea Uzului, a fost filmată! Au fost înregi... O româncă adoptată în Australia își caută familia pe Facebook! „Am nevoie să îmi cunosc rădăcinile, mai mult ca oricând”...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri