Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Viral! Un bătrân vindecat de coronavirus dansează hore și sârbe, în curtea spitalului din Gorj, la externare: "Covide, te-am învins!"

O bucurie uriașă l-a cuprins pe un bătrân din Gorj când s-a văzut "scăpat" din spital și din ghearele "covidului". Bărbatul a fost infectat cu coronavirus și a petrecut mai bine de două săptămâni în unitatea medicală de la Târgu Cărbunești. Medicii care l-au declarat vindecat și l-au externat au luat parte la un spectacol de zile mari, cu hore și sârbe, oferit chiar de fostul pacient.

Un bătrân vindecat de coronavirus dansează hore și sârbe, la spitalul din Gorj

Captură video

În spatele bucuriei sale enorme stă faptul că, pe lângă vindecare, bătrânul va merge acasă la nepoata sa, de 14 ani, care a scăpat și ea de curând de virusul Covid-19.

În imagini se vede cum omul de 60 de ani dansează de zor, spre amuzamentul celor din jur, al medicilor, al asistentelor și al celorlalți pacienți din spital, care i-au servit drept public pentru "spectacolul" său, notează Mediafax.

Citește și: Protest în lenjerie intimă. Asistentele de pe secțiile COVID-19 nu mai vor să audă de haine! Nu le pasă de sancțiuni: „Eram transpirată leoarcă”

Scenele au fost filmate și au devenit virale pe internet:

Recomandari