Antena Căutare

Bunicul Luizei Melencu a fost ascultat de politie: „E inuman ce au făcut. În loc să-mi caute copilul, ei îmi plantau mie microfoane în casă“

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a fost informat că a fost „supravegheat tehnic“ în dosarul privind dispariţia nepoatei sale. Acesta este extrem de revoltat de situație, considerând că prioritar era să-i caute nepoata.

Bunicul Luizei Melencu a fost ascultat de politie: „E inuman ce au făcut. În loc să-mi caute copilul, ei îmi plantau mie microfoane în casă“
Bunicul Luizei Melencu a fost ascultat de politie

„E inuman ce au făcut. În loc să-mi caute copilul, ei îmi plantau mie microfoane în casă“, a afirmat bunicul Luizei. Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, din satul Radomir, comuna doljeană Dioşti, a anunţat, luni, că a fost informat, printr-o adresă a Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că a fost supravegheat.

„În baza art. 145 din C.p.p, vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsurile de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1 lit. a, c,d şi e dij Cp.p. În dosarul cu nr de mai sus , rechizitoriul a fost întocmit la data de 10.01.2020“, se arată în adresa primită de Iordache.

„Eu cred că atunci când au zis că vin să caute indicii, când au căutat prin hainele Luizei, atunci au făcut asta“, a susţinut bunicul Luizei.

Acesta mai spune că a citit pasaje din rechizitoriu, dar nu a putut să-l parcurgă pe tot. “E plin de lucruri obscene la adresa copilului meu. Cum au putut sa facă asta? Domnii procurori nu au copii?”, a declarat supărat bunicul Luizei Melencu.

Matteo Politi a fost trimis în judecată. Falsul medicu intalian este acuzat că a operat 28 de persoane, cu toate că nu a... Alţi trei copii, diagnosticaţi cu gripă la Spitalul Judeţean Buzău, în urma testelor rapide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x