Antena Căutare

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al Ministrului Educației. Toate școlile din România sunt vizate! Se întâmplă în următoarea perioadă!

Butonul de panică, pe care ministrul Educaţiei vrea să îl instaleze obligatoriu în toate şcolile şi grădiniţele din România, va salva multe dintre cazurile de violenţă dintre profesor şi elev. Unii directorI au început deja să îl instaleze, iar în Bucureşti sistemul există deja în jumătate dintre unităţi. Alarma la 112 este activată într-o secundă.

Trei acte de violenţă faţă de profesori, în doar o săptămână. Doi profesori care au avut nevoie de ajutorul medicilor, un elev arestat pentru 30 de zile şi încă unul pus sub control judiciar. Trei dintre cele aproape 100 de cazuri de violenţă raportate zilnic în şcolile din România. În realitate, poate duble, spun ONG-urile.

Soluţia găsită de ministrul Educaţiei este butonul de panică. Vrea să fie obligatoriu în toate unităţile de învăţământ din ţară, pentru ca Poliţia să poată fi anunţată în timp real de incidente. În Bucureşti, butonul a fost implementat în aproape jumătate din şcoli.

Iarna a făcut ravagii în România. Patru persoane AU MURIT în accidentele din țară!... Schimbare majoră! Ce trebuie să facă românii care vor să obțină o locuință prin programul „Prima Casă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x