Antena Căutare

Buzău: 39 de persoane venite din Italia izolate la domiciliu/ Rudele unui bărbat venit din Italia au cerut o ambulanţă echipată corespunzător pentru a fi transportat la spital, pentru că se simte rău/ În realitate bărbatul era băut

Un număr de 39 de persoane sunt izolate la domiciliu, în judeţul Buzău, printre acestea aflându-se şi copii, dar şi bătrâni de 80 de ani. Familia unui bărbat a sunat la 112 cerând o ambulanţă echipată corespunzător, pe motiv că acesta se simte rău, la o zi după ce a revenit din Italia, însă în realitate acesta era în stare avansată de ebrietate.

Potrivit reprezentanţilor DSP Buzău, vineri, la Buzău, 39 de persoane sunt izolate la domiciliu, unde vor rămâne până la expirarea celor 14 zile, cât se presupune că este perioada de incubaţie a virusului.

Printre cei izolaţi sunt câţiva copii, dar şi bătrâni, persoana cea mai vârsnică având 80 de ani.

De la Buzău, DSP a trimis la Institutul Matei Balş din Bucureşti, cinci probe de la suspecţi de coronavirus, însă toate au ieşit negative.

Printre suspecţii de coronavirus de la care au fost prelevate probe şi trimise la Matei Balş s-a aflat şi un bărbat de 34 de ani din comuna buzoiană Merei. Rudele bărbatului au sunat noaptea la 112 şi au solicitat o ambulanţăă echipată corespunzător, spunând că acesta s-a întors recent din Italia, varsă şi se simte foarte rău.

Când a fost preluat de medici, aceştia au constatat că, de fapt, buzoianul e în stare avansată de ebrietate. Ulterior, a fost introdus în containerul izolator de la Spitalul Judeţean Buzău. Pentru că testele în cazul său au ieşit negative, el va fi lăsat să plece acasă, însă va trebui să rămână în carantină două săptămâni.

Sursa : news.ro

E oficial! Alte două cazuri de coronavirus în România! Anunțul făcut de autorități: ”E vorba de un bărbat de 45 de ani ș... Discuții șocante între medici de la spitalul Balș: ”Consultăm toți pacienții cu același echipament. Dacă unul e pozitiv,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x