Buzău: Anchetă epidemiologică după ce un medic a fost infectat cu coronavirus

Singurul medic neurolog din Policlinica Nicolae Titulescu din municipiul Buzău a fost confirmat cu infecţie cu coronavirus şi a fost transportat deja la Spitalul Municipal din Rm. Sărat.

La nivelul unităţii medicale, DSP Buzău a demarat o amplă anchetă.

Surse medicale susţin că medicul neurolog din cea mai mare policlinică din Buzău a fost confIrmat cu coronavirus şi ar fi fost transportat la Spitalul Municipal din Rm. Sărat, unitate de suport pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.

DSp Buzău a demarat o amplă anchetă la nivelul unităţii medicale, pentru a se stabili pe cât posibil număruil exaCt al contacţilor cadrului medical.

Mai multe persoane urmează să fie testate în cursul zilei.

Ultimele raportări ale Prefecturii Buzău arată că marţi erau 83 de cazuri de covid 19, însă joi numărul îmbolnăvirilor va fi mai mare. 25 de cazuri sunt din focarul de la Râmnicelu şi 34 din cartierul Poştă, ambele zone fiind carantinate.

Sursa : news.ro

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri