Antena Căutare

Buzău - DN 2 rămâne închis până la limita cu judeţul Ialomiţa, din cauza vremii; peste 8000 de locuinţe nu au curent electric; 39 de acoperişuri au fost luate de vânt

Autorităţile ridică restricţiile impuse miercuri seară pe două drumuri naţionale din Buzău, astfel că începând cu ora 8.00 se circulă pe DN 1B Bz-Ploiesti si de DN 10 Buzău - Intorsura Buzaului Brasov. DN 2 este deschis parţial, rămânând închis tronsonul până la limita cu judeţul Ialomiţa.

Începând cu ora 8.30 au fost ridicate restricţiile pe DN 2, tronsoanele 2 si 3, Buzău - limita cu judeţul Vrancea. Se menţine inchis DN 2 tronsonul 1, Buzău - limita cu judeţul Ialomiţa. De asemenea, drumul judeţean 203 Ziduri Bălăceanu este închis, vizibilitatea fiind zero. Excepţie fac DN 1B Bz-Ploiesti si de DN 10 Buzău -Intorsura Buzaului Brasov, care au fost deschise începând cu ora 8.00.

Pe de altă parte, 8700 de abonaţi nu au current electric joi dimineaţă.

Vântul a doborât stâlpii de electricitate, iar muncitorilor de la Electrica le este foarte greu să intervină în toate punctele cu probleme.

Sunt fără current la acest moment, în unele localităţi avariile fiind de aseară, oamenii din Sahateni, Breaza, Pietroasele, Cernăteşti, Beceni.

Probleme sunt si Bisoca Săruleşti Amaru , Movila Banului , Florica ,Mihailesti, Gheraseni, Naeni,Blajani,Stilpu,Canesti Chiliile si Scortoasa.

Din cauza vântului puternic, cel puţin 39 de acoperişuri au fost distruse la Buzău iar 9 maşini au fost înzăpezite sau au au derapat şi au ajuns în şanţ.

Autorităţile dau asigurări că la aceast moment nu ar fi oameni izolaţi.

În continuare în acest moment, vântul suflă cu intensitate foarte mare.

Sursa : news.ro

Centrul Infotrafic: Autostrada A2 este închisă din cauza viscolului; mai multe drumuri sunt închise sau cu restricţii de... Constanţa: Ambulanţă rămasă înzăpezită, mai multe maşini derapate, copaci rupţi în urma vântului puternic şi a viscolulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x