Căutare Live

Buzău: Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost închis după ce un angajat a fost confirmat cu coronavirus

Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău a fost închis până luni pentru dezinfecţie terminal după ce un angajat a fost confirmat cu coronavirus. Angajatul are un singur coleg de birou, identificat până acum ca fiind contact direct al angajatului ISJ contaminat.

Potrivit inspectorului şcolar general al IŞJ Buzău, Florina Stoian, un angajat al instituţiei în vârstă de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus, după ce a cerut să fie testat întrucât avea simtpome de boală. Testul a ieşit pozitiv, fiind primul caz de COVID 19 în Inspectoratul Şcolar Buzău.

DSP Buzău a demarat o anchetă epidemiologică iar până acum a fost identificat un singur contact în IŞJ, fiind vorba despre colegul de birou al bolnavului.

Conducerea ISJ Buzău şi DSP au decis închiderea instituţiei până luni pentru a se putea realiza o dezinfecţie a tuturor spaţiilor. La ultima raportare a autorităţilor, Buzăul avea 148 de cazuri de coronavirus.

Sursa : news.ro

Raed Arafat tună și fulgeră! Secretarul de stat anunță măsuri draconice: „Refuzul înseamnă amendă!”... Fetiță de șapte ani, înjunghiată mortal de iubitul mamei ei. Ce făcuse micuța cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă e...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri