Antena Căutare

Buzău: O femeie care a venit din Germania, suspectă de infectare cu coronavirus/ Pacienta este izolată la Spitalul Judeţean

O femeie de 46 de ani care s-a întors din Munchen, Germania, pe data de 1 martie este al doilea suspect de coronavirus din judeţul Buzău, femeia fiind izolată deja într-un modul special amenajat în curtea Spitalului Judeţean Buzău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, suspecta de coronavirus are 46 de ani şi s-a întors din Munchen, Germania, pe data de 1 martie.

Miercuri, ea s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, având următoarea simptomatologie: dureri de spate, tuse uşoară.

Femeia a fost evaluată medical, i s-a efectuat test gripal al cărui rezultat este negativ.

Personalul medical a considerat oportună efectuarea testului pentru coronavirus, probele fiind trimise către Institutul ”Mate Balş” din Bucureşti.

În judeţul Buzău, o bătrână de 73 de ani din Pârscov a fost confirmată până acum cu coronavirus.

Totodată, la nivelul judeţului Buzău se află în carantină la centrul de la Arbănaşi 10 persoane întoarse marţi din Italia în timp ce pentru alte 236 de persoane este dispusă măsura izolării la domiciliu.

Sursa : news.ro

Arad: Şapte corturi au fost amplasate de pompieri în PTF Nădlac pentru verificarea persoanelor care se întorc în ţară di... Încă trei cazuri de coronavirus au fost confirmate. În total, în România, sunt 35 de persoane diagnosticate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x