Buzău: O femeie de 71 de ani care a venit din Dubai şi care a călătorit de la Bucureşti într-un autocar alături de cetăţeni sosiţi din Italia a fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Buzău

O femeie care a venit din Dubai şi care a călătorit într-un autocar alături de cetăţeni care reveneau din Italia a fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Buzău, în a cărui curte sunt amplasate module izolatoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, femeia de 71 de ani a sunat joi la 112 şi a anunţat că se simte rău. Femeia a acuzat febră, dureri de cap şi rinoree. Urmare a acestei situaţii, buzoianca a fost preluată cu izoleta şi dusă într-unul dintre containerele izolatoare din curtea Spitalului Judeţean Buzău.

Ea le-a relatat autorităţilor că a revenit din Dubai în urmă cu o săptămână şi că a călătorit de la Bucureşti la Buzău cu un autocar în care se aflau persoane revenite din Italia.

Autorităţile judeţene anunţă că femeii i-au fost recoltate probe pentru coronavirus care vor fi trimise la Institutul Matei Balş din Capitală.

În judeţul Buzău, o femeie de 73 de ani, venită din Italia, a fost diagnosticată cu coronavirus, iar o alta, venită din Germania, a fost izolată în containerul din curtea Spitalului Judeţean, fiind suspectă. Probele în cazul său sunt aşteptate joi de la Bucureşti.

De asemenea, în judeţul Buzău sunt izolate la domiciliu 322 de persoane iar în carantină instituţionalizată, în centrul de la Arbănaşi, sunt 25 de cetăţeni, veniţi din Italia.

Sursa : news.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri