Buzău: Tânără însărcinată în şase săptămâni, infectată cu coronavirus/ Femeia a venit din Anglia şi era într-un centru de carantină

O tânără însărcinată în 6 săptămâni, diagnosticată cu coronavirus, a fost internată la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Femeia a fost preluată dintr-un centru de carantină unde era cazată după ce a venit din Anglia.

Potrivit autorităţilor din Buzău, tânăra însărcinată în 6 săptămâni a fost internată, în noaptea de luni spre marţi, în Spitalul Municipal din Rm. Sărat, unitate de suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19.

Ea fost preluată din centru de carantină unde era izolată începând cu 26 aprilie, atunci când împreună cu soţul ei a venit din Anglia. Pe data de 2 mai, cei doi soţi au început să prezinte semne de boală, astfel că au fost testaţi.

Testul femeii a fost pozitiv, dar în cazul bărbatului testul este incert, fiindu-i prelevate din nou teste ale căror rezultate sunt aşteptate marţi sau miercuri.

Tânăra gravidă este simptomatică. Ea este cel de-al 42 caz pe care-l înregistrează la acest moment judeţul Buzău.

Marţi a fost confirmat şi al 43-lea caz de infectare cu coronavirus, la o femeie de 68 de ani care a fost preluată de la Secţia de Pneumoftiziologie a Spitalului Judetean Buzau, cu salvarea, şi a fost transferată la Spitalul Victor Babeş din Bucuresti.

Autorităţile au precizat că aşteaptă în continuare rezultatele de la alţi 25 de cetăţeni din cartierul Poştă, aflat în carantină după confirmarea a 20 de cazuri de infectare.

Sursa : news.ro

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri