Buzău: Trei pacienţi, confirmaţi cu coronavirus chiar când li se pregătea externarea din Spitalul Judeţean

Trei pacienţi care au fost internaţi iniţial în secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău, de unde, după apariţia unor cazuri de coronavirus, au fost transferaţi la Boli Infecţioase, au fost diagnosticaţi cu COVID-19 exact în momentul în care ar fi urmat să fie externaţi.

De asemenea, a fost confirmată cu coronavirus o gravidă de 30 de ani, judeţul Buzău ajungând duminică la 216 îmbolnăviri,

Potrivit Prefecturii Buzău, cinci noi cazuri de coronavirus au fost raportate duminică. Printre acestea, se află o gravidă de 30 de ani care s-a prezentat la spital având simptome de boală, dar si o femeie de 45 de ani, care de asemenea a mers la UPU Buzău cu semne de boală iar rezultatul testului a arătat că este contaminată.

Alţi trei buzoieni confirmaţi cu coronavirus sunt persoane cu vârste peste 55 de ani, cu diverse afecţiuni, care au fost internaţi initial în secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău, secţie care s a transformat apoi în focar de coronavirus, fiind închisă de două ori, La acel moment, bolnavii de 57, 62 şi 71 de ani, au fost testaţi dar rezultatele au fost negative, fiind transferaţi în secţia de Boli Infecţioase.

Acum, aproape de momentul externării, bolnavii au fost retestaţi, rezultatelefiind pozitive.

Toţi bolnavii au fost transferaţi la spitalul suport din Rm.Sărat.

Buzăul numără duminică 216 cazuri de coronavirus şi un deces.

Sursa: News.ro

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri