Antena Căutare

Buzău: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a înjunghiat de cinci ori

Un bărbat de 69 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Buzău, în şoc hemoragic, după ce s-a înjunghiat de trei ori în gât şi de două ori în piept. Bărbatul a fost operat, starea sa fiind gravă.

Un bărbat de 69 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Buzău, în şoc hemoragic, după ce s-a înjunghiat de trei ori în gât şi de două ori în piept. Bărbatul a fost operat, starea sa fiind gravă.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, un bărbat de 69 de ani din localitatea Poşta Câlnău a fost adus, joi, în stare gravă după ce s-a înjunghiat în abdomen şi în gât, în încercarea de a-şi lua viaţa.

”A fost adus cu Ambulanţa în şoc hemoragic, prezentând multiple plăgi prin înţepare cu cuţitul la nivelul gâtului şi la nivelul toracelui inferior în scop suicidal. Pacientul a fost direcţionat către sala de operaţie după ce i s-au acordat măsuri de prim ajutor”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău.

Surse medicale spun că bărbatul s-a înjunghiat de trei ori în gât şi de două ori în torace.
Omul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi a ar fi încercat de mai multe ori să-şi ia viaţa.
Bărbatul locuia cu soţia sa, imobilizată la pat, şi a fost găsit de fiul şi nora sa care au chemat Ambulanţa.

Intervenţia chirurgicală a decurs normal, iar bărbatul a rămas internat pe ATI-ORL, starea lui fiind stabilă, însă în continuare critică.

Sursa : news.ro

Polițiștii din Bistrița-Năsăud, descoperire șoc! Ce au găsit pe marginea unui râu: „Aveau patru metri înălțime...”... Actriţa Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată la Spitalul Elias din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x