Antena Căutare

Buzau: Un barbat si-a pus capat zilelor, suparat ca sotia nu il mai iubeste

Gelozia extrema i-a adus moartea unui barbat de 52 de ani, din judetul Buzau. Suparat ca sotia nu il mai iubeste, omul a dat foc la casa, apoi s-a retras intr-o anexa a gospodariei si si-a luat viata. Cativa vecini au dat alarma, speriati ca flacarile ar putea sa se extinda si la casele lor.

La lasarea intunericului, barbatul si-a dus la bun sfarsit amenintarile. Si-a facut curaj cu cateva pahare cu alcool, apoi, si-a dat foc la casa.

Barbatul s-a ascuns, apoi, intr-o anexa a gospodariei si s-a omorat. Trupul lui a fost gasit intamplator de echipajul medical sosit la interventie.

“In timp ce cautam posibile victime, intr-una din anexele gospodariei am gasit trupul unui barbat de aproximativ 50 de ani”, a declarat Stefan Lacriteanu, medic la serviciul de ambulanta Buzau.

Omul ar fi recurs la gestul extrem din cauza certurilor dese pe care le avea cu sotia lui. Vecinii povestesc ca el devenea violent de fiecare data cand consuma alcool.

Pompierii au reusit sa lichideze incendiul inainte ca flacarile sa se extinda si la casele vecinilor.

Doi soti din judetul Ialomita, spulberati pe sosea la intoarcerea de la un priveghi... Cursa nebuna pe strazile din Capitala: Un tanar urmarit de politie a intrat intr-un copac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x