Antena Căutare

Ca în vestul sălbatic! Polițist, amenințat de un tânăr de 17 ani: „Vei plânge! Îţi ştiu fiica, o violez şi îi tai gâtul“. Cum a reacționat agentul

Un tânăr de 17 ani este acuzat că a agresat doi agenţi de Poliţie, pe unul dintre aceştia ameninţându-l că îi va viola şi ucide fiica.

Un tânăr de 17 ani este acuzat că a agresat doi agenţi de Poliţie, pe unul dintre aceştia ameninţându-l că îi va viola şi ucide fiica.

În urmă cu câteva zile, Alex Constantin Cojocaru a fost trimis în judecată, fiind acuzat de ultraj. Tânărul a sunat la 112 şi a reclamat că a fost ameninţat de proprietarul unui bar. Când a fost interogat, a spus că nu are nicio problemă cu nimeni şi că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic, înjurându-i pe polițiști. Tânărul a fost, imediat, condus la dubă.

Pe timpul deplasării, inculpatul era agitat şi l-a ameninţat pe agentul şef R. Mihai spunându-i că o cunoaşte pe fiica sa şi ştie el ce o să-i facă încât poliţistul să plângă. După ce au ajuns la sediu, inculpatul Cojocaru Constantin Alex a început să se manifeste agresiv fizic şi verbal, gesticulând cu mâinile prin aer şi, totodată, adresând ameninţări cu moartea la adresa agentului şef de poliţie R. Mihai şi a familiei acestuia”, se arată în actul de acuzare, potrivit Adevărul.

Eliberat pentru a semna procesul verbal de sancţionare, băiatul a devenit violent, ameninţând că o va viola pe fiica poliţistului Mihai R. şi îi va tăia acesteia gâtul.

Sursa foto: Adevărul

Vești proaste despre unul dintre militarii răniţi în Afganistan! A fost transportat de urgență în Germania... O mamă și copilul ei, în vârstă de numai un an și jumătate, s-au prăbușit într-o râpă de zece metri. Fetița de 11 ani, o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x