Antena Căutare

Cadavru descoperit pe marginea drumului, la Deva! Un șofer a oprit mașina și a sunat la Poliție! Ce s-a descoperit

Descoperire terifiantă! Cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe marginea DN7, chiar de către un șofer! Trupul neînsuflețit a fost observat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, pe sensul Arad-Deva.

Descoperire terifiantă! Cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe marginea DN7, chiar de către un șofer! Trupul neînsuflețit a fost observat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, pe sensul Arad-Deva.

Un şofer a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că a observat cadavrul unui bărbat pe marginea DN7, pe sensul Arad – Deva. Potrivit documentelor de identitate, este vorba de un bărbat de 62 de ani, din judeţul Mureş. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

”Astăzi, in jurul orei 3.00, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul ca pa DN7, pe sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal se afla cadavrul unui bărbat ce prezintă multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier.

Cadavru descoperit pe marginea drumului, la Deva! Un șofer a oprit mașina și a sunat la Poliție! Ce s-a descoperitd

Cadavrul (potrivit documentelor de identitate aparţine unui barbat de 62 ani, din judeţul Mureş) a fost ridicat de reprezentanţii SJML, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei mortii”, au transmis reprezentanţii IPJ Hinedoara, arată news.ro.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a stabili circumstanţele producerii evenimentului si identitatea prezumtivului autor.

Elevă de 11 ani umilită de dirigintă. A tuns-o în fața clasei, în râsetele colegilor... Statul român ar putea deconta repatrierea românilor decedaţi în ţări din UE. Care sunt condițiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x