Cadavrul unei femei, în stare avansată de putrefacţie, găsit într-o casă din Sectorul 2 din Bucureşti

Cadavrul unei femei a fost găsit, sâmbătă seară, într-o casă din Sectorul 2 din Bucureşti, trupul fiind în stare avansată de putrefacţie. Poliţiştii au început cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs decesul femeii.

Cadavrul unei femei a fost găsit, sâmbătă seară, într-o casă din Sectorul 2 din Bucureşti, trupul fiind în stare avansată de putrefacţie. Poliţiştii au început cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs decesul femeii.Poliţia Capitalei a anunţat că, sâmbătă seară, printr-un apel la 112, s-a sesizat că într-o casă la curte din Sectorul 2, a fost găsită moartă o femeie.

Acolo au ajuns poliţişti de la Serviciul Omoruri care au început verificările, iar cadavrul, aflat în avansată stare de putrefacţie, a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei.

Anchetatorii urmează să se stabilească exact cauzele şi condiţiile in care s-a produs decesul femeii.

Sursa : news.ro

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri