Antena Căutare

Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe marginea drumului, într-o comună din Vrancea! Cauza morții este uluitoare

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit, în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea unui drum public din comuna Ploscuţeni, județul Vrancea. Polițiștii au stabilit cauza decesului localnicului. 

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit, în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea unui drum public din comuna Ploscuţeni, județul Vrancea. Polițiștii au stabilit cauza decesului localnicului.

„În cursul nopţii, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Ploscuţeni, pe un drum public, a fost găsit cadavrul unui bărbat, de circa 30 de ani. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că bărbatul a fost victima unui accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

„În urma cercetărilor, a fost identificat principalul bănuit, un conducător auto de 43 de ani, care se afla la domiciliu", a adăugat Paula Enache.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la sediul IPJ Vrancea pentru continuarea cercetărilor.

Români, răniți într-un accident oribil din Italia! Autocarul în care se aflau a căzut într-o râpă! Atenție, imagini ce v... Două surori spulberate de un șofer din Teleorman. Se țineau de mână pe trotuar. Primele imagini de la fața locului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x