Antena Căutare

Cadavrul unui român a fost plimbat cu mașina timp de șapte ore, pe bancheta din spate! Cum s-a aflat totul

Cadavrul unui român în vârstă de 45 de ani a fost plimbat cu mașina timp de șapte ore, pe bancheta din spate a automobilului, înainte de a fi dus la un spital din Botoșani, unde a fost constatat decesul.

Cadavrul unui român în vârstă de 45 de ani a fost plimbat cu mașina timp de șapte ore, pe bancheta din spate a automobilului, înainte de a fi dus la un spital din Botoșani, unde a fost constatat decesul. Românul se întorcea de la muncă din Germania și și-a pierdut viața pe drumul spre casă.

Bărbatul de 45 de ani, din Botoşani, se întorcea acasă împreună cu un prieten care conducea maşina. Când se aflau prin Oradea, pasagerul a murit.

În loc să anunțe decesul prin 112, șoferul și-a continuat drumul până la Botoșani.

Timp de şapte ore, şoferul a mers cu bărbatul mort pe bancheta din spate, iar când a ajuns la Botoşani s-a dus direct la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani.

„Pacient de sex masculin, adus în serviciul de urgenţă pentru confirmarea decesului. În urma examenului efectuat de către medicul din serviciul de urgenţă, acesta prezenta lividităţi cadaverice şi rigiditate deja instalată, cu probabilitatea ca decesul să fi survenit în urmă cu 6-7 ore. Acest lucru va fi însă stabilit cu exactitate de colegii legişti”, a precizat medicul Ramona Elena Guraliuc, coordonatorul SMURD Botoşani, pentru Monitorul de Botoșani, potrivit libertatea.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar de ucidere din culpă şi urmează să afle care a fost motivul pentru care şoferul nu a sunat la numărul de urgenţă 112 şi nu a încercat să îl ajute pe bărbat.

Elevi aduși la școală cu poliția, în urma raziilor la domiciliu. Pedepsele sunt drastice: de la amenzi de 1.000 de lei, ... Primii brazi de Crăciun au apărut în piețe. Anul acesta, comercianții sunt convinși că prețurile vor fi pe placul cumpăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x