Căutare Live

Căderile abundente de ploi au făcut ravagii în țară! Circulaţie întreruptă pe mai multe drumuri naţionale

Circulaţia este întreruptă duminică dimineaţă pe trei drumuri naţionale şi pe un drum judeţean din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil.

Circulaţia este întreruptă duminică dimineaţă pe trei drumuri naţionale şi pe un drum judeţean din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, drumurile pe care este afectată circulaţia sunt:

Tronsoane de drum naţional cu circulaţia întreruptă

- judeţul Covasna: DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa;

- judeţul Suceava: DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava;

- judeţul Vrancea: DN 2L, în localitatea Soveja;

Tronsoane de drum naţional cu circulaţia îngreunată: 1

- judeţul Vaslui: DN24 Crasna - Bârlad, la ieşirea din localitatea Banca spre Bârlad.

Drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă: 1

- judeţul Vaslui: DJ 245C, între localităţile Băltăţeni şi Cepeşti (comuna Băcani).

Drumuri judeţene cu circulaţia îngreunată: 4

- judeţul Prahova: DJ 102I Valea Doftanei - Câmpina (kilometrul 34+200 de metri), DJ 101S Valea Doftanei - Secăria (kilometrul 1+300 de metri);

- judeţul Suceava: DJ 177A, în zona localităţii Doroteia;

- judeţul Bacău: DJ 1162A, între localităţile Bahna şi Nicoreşti, pe raza comunei Pârgăreşti – este permis accesul doar pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

De asemenea, conform Centrului Infotrafic, în judeţul Prahova, între orele 07.00 şi 14.00, pe DN1A, în zona kilometrilor 154+985 -155+190, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, se vor face lucrări de întreţinere a zidului de sprijin, iar din această cauză o bandă va fi restricţionată.

Accident teribil în Capitală! Patru persoane au ajuns de urgență la spital, în urma impactului puternic... MiG 21 - LanceR prăbușit! Mărturisirile terifiante ale unui martor: ”Dacă pilotul se catapulta, avionul îşi continua dru...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x