Antena Căutare

Cadoul perfect pentru sărbători? Ce zici de o geantă de pe myOwn.ro!

Fiecare sezon vine cu noi provocări pentru fashioniste, iar gențile sunt una dintre principalele accesorii cu care trebuie să fim puse la curent în fiecare sezon.

Fiecare sezon vine cu noi provocări pentru fashioniste, iar gențile sunt una dintre principalele accesorii cu care trebuie să fim puse la curent în fiecare sezon. Este decembrie, iar perioada cadourilor se apropie, ce zici de un cadou pe care să îl poți purta cu drag iarna aceasta în ținutele tale preferate? Iată care sunt cele mai în tendințe modele de genti de dama de la myOwn din acest sezon:

Modelele clasice sunt întotdeauna alegerea sigură!

Modelele clasice de genți dreptunghiulare de mână sunt întotdeauna cea mai sigură alegere. Acestea sunt perfecte pentru ținutele de zi cu zi și arată bine îmbinate cu o mulțime de stiluri. Poți purta o geantă structurată, care își păstrează forma, într-o culoare puternică în ținute casual, pentru a aduce un plus de culoare ținutei. În ultima vreme îmbinarea stilurilor este foarte în tendințe, așa că poți purta fără griji o pereche de blugi, un hanorac sau un bluzon și o geantă dreptunghiulară gabenă sau roșie asortată cu o pereche de adidași sau sneakerși.

În plus, poți opta pentru modelele de genti de dama de la myOwn cu imprimeu animal print. Acestea sunt ideale pentru ținutele casual chic pentru birou sau pentru întâlniri speciale. Poți crea o ținută simplă all-black pe care să o accesorizezi cu o geantă clasică într-un imprimeu animal print sau cu detalii de acest fel. Vei arăta superb!

Gențile de umăr – ideale pentru ținute comode de zi cu zi

Dacă zilele tale sunt de obicei extrem de ocupate și trebuie să fii multi-tasking în cea mai mare parte a zilei, știm care este cadoul perfect! Gențile de umăr sunt comode și încăpătoare, așa că poți purta cu tine tot ceea ce ai nevoie și poți arăta bine în același timp. Pentru a fi mai practică, poți alege o geant care nu este structurată, astfel vei avea loc pentru tot ceea ce ai nevoie în zilele tale extrem de pline.

Chiar dacă utilitatea este principalul lor scop, gențile de umăr mari nu sunt lipsite de stil. Geanta este, în primul rând, un accesoriu care trebuie să se potrivească ținutelor tale. Într-adevăr, dacă preferi să nu schimbi geanta în funcție de fiecare ținută poți opta pentru o geantă de umăr într-o culoare netruă sau pentru una neagră. Aceste genți sunt ideale atât pentru birou, cât și pentru activitățile de după, poți adăuga în ele echipamentul de sală, o gustare pentru cel mic și o trusă de machiaj generoasă pentru a-ți reface machiajul atunci când e nevoie.

Poșetele rotunde și semirotunde

Chiar dacă majoritatea doamnelor preferă să poarte poșete sau genți plic atunci când au evenimente speciale, acestea sunt ideale și pentru ținutele casual, în zilele în care nu ai prea multe de făcut. Poți purta o poșetă rotundă sau semirotundă pentru a adăuga un plus de stil unei ținute pentru plimbare sau poți purta o poșetă în zilele în care nu ai prea multă treabă la birou.

Ține cont întotdeauna ca poșeta ta să fie accesoriul perfect pentru o ținută. Având în vedere faptul că sunt reduse ca mărime și le poți schimba în funcție de ținută, poșetele trebuie să se integreze perfect în ținutele tale. Te poți baza pe contrase puternice, sau poți opta pentru culori neutre pe care să le accesorizezi cu detalii aurii sau argintii. Oricum ar fi, vei arăta bine dacă vei miza pe un stil unitar!

Rucsacuri de dama – pentru că ne dorim să facem totul mai practic

Modelele de rucsacuri de dama au căpătat foarte multă autoritate în ultimii ani, astfel modelele au devenit extrem de variate și pot fi integrate în foarte multe tipuri de ținute. Unul dintre modelele de rucsacuri de dama de pe myOwn poate fi cadoul perfect atât pentru tine cât și pentru cea mai bună prietenă a ta sau pentru fiica ta.

Rucsacul a devenit accesoriul casual preferat de majoritatea doamnelor. Acestea sunt foarte încăpătoare, practice și ușor de purtat. Având 2 barete, modelele de rucsace de dama pot fi purtate pe un umăr sau pe ambii umeri, în funcție de greutatea lor și de conținut.

Rucsacul se va integra perfect în ținutele casual compuse din jeans și pulover, dar va fi o alegere bună și pentru o ținută formată din jeans și cămașă de blugi sau cămașă din bumbac. În plus, poți alege să porți rucsacuri în diverse culori, pentru că le poți asorta ușor cu o pereche de adidași.

Ce mai stai? Fă-ți acum cumparaturile și alege modelele tale preferate de rucsacuri de dama, posete de dama sau genti de dama de la myOwn.ro.

E simplu să cumperi cadouri când poți comanda online!

Un elev, la un pas de moarte după ce a fost bătut crunt de un coleg! Atenție, imagini cu impact emoțional!... Pesta porcină face ravagii înainte de Crăciun! Județul în care mii de animale vor fi eutanasiate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x