Antena Căutare

Cadrele medicale din toata tara au intrat in greva japoneza

Medicii din toata tara au intrat de la primele ore in greva japoneza. In semn de protest, acestia poarta banderole tricolore in piept sau legate la maini.

Inca de saptamana trecuta sindicalistii din sanatate au anuntat ca vor declansa greva daca nu se rezolva problema lipsei de personal si nu-si primesc integral salariile si sporurile.

Lipsa de personal ii obliga pe cei din sistem sa lucreze suplimentar si sa aiba grija de prea multi pacienti. Numai la unitatea de primiri urgente din cadrul spitalului clinic judetean Cluj exista o lipsa de 12 asistenti medicali. Nemultumirile medicilor, insa, sunt mai multe. Ei se plang de salarii si de banii alocati de stat pentru sistemul de sanatate.

Greva, insa, care a inceput azi si tine trei zile nu afecteaza in niciun fel pacientii. Sindicalistii spun insa ca sunt hotarati sa mearga mai departe cu un mars de protest in capitala iar mai apoi chiar cu greva generala.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Vremea cu Flavia Mihasan: "Va fi cald, cu cativa stropi de ploaie"... Culmea culmilor in furt: La Craiova, hotii au inceput sa fure butoanele de la semafor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x