Antena Căutare

Câinele supraviețuitor din Grecia. Cum a scăpat animalul din flăcările mistuitoare

Lua, cainele care a suprevietuit incendiului din Grecia. Iată cum a scapat patrupedul de flacarile care au cuprins orasul.

Grecia a fost cuprinsă zilele trecute de un incendiu care a făcut ragajii. Lua este un câine care a supraviețuit păcălind flăcările uriașe.

Câinele a plecat împreună cu stăpânii săi spre mare, însă pe drum acesta s-a rătăcit de ei. Găsit de salvatori, ud dar în viață pe o stâncă din apă, Lua își aștepta cuminte proprietarii.

Inițial s-a crezut că familia patrupedului l-a abandonat așa că o asociație pentru protecția animalului s-a ocupat de acesta pentru scurtă vreme. Din fericire, Lua a fost căutată de stăpâni și s-a întors în grija acestora.

Destin crunt pentru un cuplu irlandez! S-au căsătorit joia trecută, iar acum a fost despărțit pentru totdeauna! Bărbatul dat dispărut, găsit MORT! Soția lui e în spital!

Noi imagini din Grecia după incendiul devastator. Ruine la tot pasul- GALERIE FOTO​

NOUL CALCULATOR DE PENSII 2018. Specialiştii, îngrijoraţi de noua formulă de calcul: PENSIILE VOR SCĂDEA!... Veste extraordinară! Se DAU BANI de la primărie pentru autoturisme. Ce trebuie să faci pentru a-i primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x