Călăraşi: Două persoane au fost reţinute, după ce au ieşit din locuinţă fără declaraţia pe propria răspundere şi au agresat doi poliţişti

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, după ce au ieşit din locuinţă fără declaraţia pe propria răspundere, iar atunci când poliţiştii le-au cerut lămuriri, au început să îi ameninţe şi să îi agreseze.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, pe data de 8 aprilie, un bărbat de 28 de ani a părăsit locuinţa de domiciliu fără a completa o declaraţie pe propria răspundere, conform ordonanţelor militare emise pe perioada instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României şi a fost oprit de doi poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi.

La scurt timp, la faţa locului şi-a făcut apariţia şi o femeie de 49 de ani, care împreună cu bărbatul respectiv, i-a ameninţat pe cei doi poliţişti cu fapte de violenţă. De asemenea, femeia a smuls şi distrus echipamentul de protecţie purtat de unul dintre poliţişti, iar bărbatul a intrat în curtea unui imobil din apropiere şi s-a întors cu un obiect din lemn cu care i-a atacat pe oamenii legii.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi vor fi prezentate joi Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Sursa : news.ro

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri