Antena Căutare

Călătorești des cu avionul? Cum trebuie să-ți pui masca de oxigen pentru a supraviețui, în cazul unui accident. Persoanele din această imagine o poartă greșit!

După ce un avion a aterizat de urgenţă, în urmă cu câteva zile, după ce unul dintre motoare a cedat, a ieșit la iveală un adevăr îngrijorător. Oamenii nu sunt atenții la explicațiile însoțitorilor de bord și habar nu au să-și pună măștile de oxigen, în mod corect.  

După ce un avion a aterizat de urgenţă, în urmă cu câteva zile, după ce unul dintre motoare a cedat, a ieșit la iveală un adevăr îngrijorător. Oamenii nu sunt atenții la explicațiile însoțitorilor de bord și habar nu au să-și pună măștile de oxigen, în mod corect.

Măştile de oxigen au căzut din tavan în timpul incidentului, dar, după cum reiese dintr-o imagine publicată de un pasager pe Facebook, niciunul dintre pasageri nu o purta cum trebuie. Bobby Laurie, fostă însoţitor de zbor, a distribuit fotografia şi a scris că oamenii ar trebui să-şi acopere, cu masca, nasul şi gura:

''Oameni, ascultaţi însoţitorii de zbor! Aproape toate persoanele din această poză poartă masca de oxigen greşit'' a scris Laurie pe Twitter.

La o altitudine de peste 4.572 de kilometri oamenii se chinuie să respire şi să inhaleze suficient oxigen. Aceştia îşi pot pierde conştienţa în mai puţin de un minut, scrie descopera.ro.

Articolul continuă după reclamă

Surplusul de oxigen oferit de măştile din avion poate ajuta la diminuarea problemelor. Însă, dacă nu este acoperit nasul, cât şi gura, corpul nu va primi suficient oxigen.

Zi importantă pentru credincioși! De Sfântul Gheorghe se ard spiritele rele! Tradiția spune să NU faci acest gest astăzi... Cum va fi VREMEA la mare, de 1 MAI. Meteorologii au dat deja vestea: averse şi descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x