Antena Căutare

Călători blocați în autobuz, în Capitală! Cum explică Primăria: ”Șoferul nu a apăsat corect pe buton!”

Primăria Capitalei a reacționat după ce mai mulți călători au rămas blocați minute în șir în autobuz, pentru că ușile nu s-au mai deschis și susține că vina a fost a șoferului, care nu a apăsat corect pe butonul de deschidere. 

Primăria Capitalei a reacționat după ce mai mulți călători au rămas blocați minute în șir în autobuz, pentru că ușile nu s-au mai deschis și susține că vina a fost a șoferului, care nu a apăsat corect pe butonul de deschidere.

Astfel, după ce mai mulți călători au rămas blocați într-un autobuz Otokar, pe linia 137, Primăria Capitalei a reacționat și anunță controale incognito în noile autobuze, acuzând „provocări menite să denigreze înnoirea parcului auto”.

Deși reprezentanții au spus că șoferul n-ar fi apăsat corect pe butonul de deschidere, aceștia nu oferă nicio explicație pentru oprirea bruscă a motorului autobuzului, după cum precizau călătorii, potrivit Libertatea.

Mai mulți călători, blocați într-un autobuz Otokar: ”Totul s-a întâmplat brusc! Fără motor, fără curentă, fără...”

”Conducerea STB SA a dispus, de asemenea, cercetarea modului în care șoferii ce conduc autobuzele noi sunt instruiți cu responsabilitate, având în vedere gradul înalt de tehnologizare a autobuzelor, în special a diferențelor în privința comenzilor de la bordul autobuzelor din generația nouă, ultra-moderne, cu multiple comenzi electronice, comparativ cu autobuzele vechi, pe care le-au condus până acum șoferii STB. Toți șoferii STB care desfășoară activitatea pe autobuzele Otokar vor fi incluși într-un program de cursuri de perfecționare. Mai mult decât atât, întrucât există mai multe informații conform cărora toate aceste incidente sunt, de fapt, provocări menite să denigreze înnoirea parcului auto, Primăria Capitalei, prin Direcția de Integritate, va realiza controale incognito în autobuze, realizate de persoane îmbrăcate în civil”, mai precizează municipalitatea, potrivit sursei citate.

De când au fost achiziționate, noile autobuze s-au confruntat cu numeroase probleme. Cel mai cunoscut caz de defectare a unui autobuz este cel în care un furtun al instalaţiei de încălzire s-a spart, iar podeaua autobuzulului a fost inundată cu apă fierbinte.

Elevi liberi, părinți la serviciu. În ce condiții ar putea decreta Guvernul vineri, 25 ianuarie, zi liberă... Cine sunt cei doi tineri morți după ce s-au izbit cu 100 km/h de un autobuz, în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x