Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Inconștiență absolută! O familie de români a mințit poliția că nu vine din Italia, doar ca să intre în România. În mașina acestora s-au găsit produse cu etichete de origine italiană și bonuri fiscale de dată recentă

Doi bărbaţi şi o femeie au ajuns noaptea trecută cu trenul, în Gara de Nord din Capitală, după ce au fost depistaţi de oamenii legii, la graniţa ţării! De frica noului coronavirus, cei trei români au revenit în ţară şi au fost descoperiţi de poliţiştii de la Serviciul Transporturi Feroviare că s-au întors din Franţa şi respectiv din Germania.

Inconștiență absolută! O familie de români a mințit poliția că nu vine din Italia, doar ca să intre în România.

Autorităţile s-au mobilizat, iar cele trei persoane au fost escortate de la Vama Nădlac şi până la tren. Pe tot timpul călătoriei au fost atent monitorizate, iar în fiecare gară poliţiştii s-au asigurat că nu vor coborî din tren. Odată ajunşi la destinaţie, au fost preluaţi de o echipă DSP şi trimişi în autoizolare la domiciliu, pentru 14 zile.

"Cele două persoane adulte au declarat că vin din Germania, însă în urma verificărilor efectuaate în autoturism s-au găsit produse cu etichete de origine italiană și bonuri fiscale de dată recentă având aceeași proveniență. Confruntați cu acest aspect, ocupanții autoturismului au recunoscut că vin din Italia - regiunea Bologna - și că nu au declarat adevărul la completarea chestionarului aplicat de medicii Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, imediat după trecerea frontierei de stat", se arată în comunicat.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal, iar cei trei au plecat spre un centru de carantină din județul Ialomița, însoțiți de echipaje ale poliției și jandarmeriei.

Recomandari