Antena Căutare

Delfinii din Marea Neagra vor putea fi vazuti si in mediul lor natural

De anul viitor, delfinii din Marea Neagra vor putea fi vazuti si in mediul lor natural, nu numai la delfinariu. Un ONG vrea sa-i duca pe turistii de pe litoral cat mai aproape de mamiferele din larg

O calatorie cu barca printre delfinii din Marea Neaga si o masa cu specific pescaresc. Totul, cu doar 40 de euro. Astfel de oferte, spun specialistii, vor fi un magnet pentru turisti.

Initiatorii proiectului au gasit, deja, si locurile cele mai bune unde pot fi admirate mamiferele marine. "O parte dintre aceste zone se afla in dreptul Constantei, in intrarea in port, in zona de nord catre Portul Midia si in zona golfului din dreptul delfinariului", a explicat biologul Razvan Popescu. Turistii vor avea alaturi un ghid si sa vor trebui sa respecte cateva reguli stricte.

Proiectul are nevoie de o investitie pe masura ca sa fie realizabil - aproximativ 80.000 de franci elvetieni, bani proveniti din fondurile europene.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Cu Fecioarele nu te incurci. Lupta cu toate puterile pentru valorile lor sociale! Horoscopul zilei de vineri, 27 septemb... "Neatza": Targ de creatie, la Institutul Francez din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x