Antena Căutare

Călăul dragostei din zodiac: ucide orice sentiment

diacul e populat de femei de aur, pe care îţi este imposibil să nu le iubeşti, dar are şi câteva verigi slabe în dragoste, native cu care îţi este greu să legi o relaţie care să supravieţuiască pentru eternitate

Zodiacul e populat de femei de aur, pe care îţi este imposibil să nu le iubeşti, dar are şi câteva verigi slabe în dragoste, native cu care îţi este greu să legi o relaţie care să supravieţuiască pentru eternitate.

Descoperă mai jos semnul care va stinge sentimentul de iubire din piept, oricât de arzător ar fi acesta! E ca un ucigaş plătit, al cărui unic scop este acela de a distruge dragostea înfiripată! Vă prezentăm călăul dragostei din zodiac!

Fereşte-te de călăul iubirii!

Noi vă avertizăm de pe acum: să îţi dăruieşti inima unei Fecioare este un act care presupune o doză de risc mai accentuată decât săriturile cu paraşuta! Chiar dacă te îndrăgosteşti intens de ea şi o divinizezi mai ceva ca pe o primadonă, afecţiunea intensă tot nu o va mulţumi, aşa că va ajunge să sfărâme chiar şi cele mai puternice sentimente cu atingerea ei îngheţată.

Citește continuarea AICI.

Noile preţuri RCA intră în viguare de azi. Tinerii din provincie vor plăti mai mult decât cei din Capitală... Veste importantă pentru șoferi! Ce se întâmplă cu polițele RCA, în următoarea perioadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x