Antena Căutare

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE. Scorpionii sunt bârfiți, Capricornii au succes

O săptămână în care totul se reduce la acte și bani.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE. O săptămână în care totul se reduce la acte și bani. Nativii sunt atenționați în ce privește demersurile fiscale și de relaționare cu autoritățile.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE BERBEC. Au nevoie de un răspuns din partea persoanelor pe care le contacteză în ce privește domeniul profesional. Aspectele devin tensionate spre sfârșitul săptămânii.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE TAUR. O zi buna la muncă, luni, miercuri și joi, iritare. Au setimentul că ies în pierdere din cauza celorlalți.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE GEMENI. O saptămână bună, discuții plăcute, flirt. Să aibă grijă cum termină săptămâna, deoarece prea multă relaxare și beatitudine strică.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE RAC. O săptămână care începe bine, dar sunt emotivi și iau totul prea personal. Chetuiesc neprevăzut.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE LEU - Discuții și întâlniri,luni. Mare atenție la sănătate. Au nevoie maximă de a-și încarca bateriile.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE FECIOARĂ - Totul se reduce la bani, luni, apoi apar probleme legate de acte pentru a concretiza aspecte ce țin de finanțe.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE BALANȚĂ. Luni sunt în formă, spre mijlocul săptămânii dau banii pe mofturi.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE SCORPION. Luni, odihnă, vindecare, nu sunt cei mai buni negociatori. O săpămână bună.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE SĂGETĂTOR. Atenție la sănătate, excesele se plătesc, inclusiv în ce privește munca. Sunt bârfiți de de colegi

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE CAPRICORN. - Succes pe plan profesional

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE VĂRSĂTOR. Vărsător- O săptămână profitabilă.

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE PEȘTI - Discuții despre bani, probleme cu rezolvarea unor acte.

Mărturiile înfiorătoare ale unui MEDIC român: "În România, aproape că nu există familie fără un caz de cancer. Nu d... Filmarea e VIRALĂ! Pilotul unui avion plin cu români a refuzat să decoleze, după ce o femeie de etnie romă a făcut scand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x