Un cămin de bătrâni din Vâlcea, transformat forțat în centru COVID. Angajaţii se plâng că nu au ce le trebuie pentru a trata bolnavi infectați cu noul coronavirus

Situația este disperată într-un cămin de bătrâni din Vâlcea, care s-a transformat în centru pentru îngrijirea persoanelor cu COVID-19.

Şi asta după ce 74 din cei 88 de beneficiari au fost infectaţi cu SARS COV-2.

Toţi sunt trataţi în cămin şi nu la spital, iar angajaţii se plâng că nu au ce le trebuie pentru a trata bolnavi infectați cu noul coronavirus.

Ba mai mult, angajaţii spun că tocmai din cauza lipsurilor, virusul s-a răspândit şi în rândul lor.

Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, pe întreg teritoriul, această decizie urmând să fie luată de Guvern, miercuri, în cadrul unei ședințe extraordinare.

Starea de alertă expiră pe 16 iulie, fapt pentru care Guvernul va decide miercuri, 15 iulie, prelungirea cu alte 30 de zile. Conform decizie CCR, dar și a legii aflate în vigoare, prelungirea stării de alertă se face fără acordul Parlamentului. De asemenea, documentul nu va putea fi modificat de Parlament.

Guvernul nu va adopta alte măsuri de relaxare

Guvernul nu are în vedere alte măsuri de relaxare, susțin surse guvernamentale, din cauza numărului mare de cazuri noi de coronavirus și a evoluției pandemiei. Este însă posibil să fie luate măsuri suplimentare, printre care închiderea teraselor după ora 10 seara.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri