Antena Căutare

Camion cu militari răsturnat într-o prăpastie. Zece oameni au fost scoşi

Un camion în care se aflau mai multe persoane s-a răsturnat, joi seară, într-o prăpastie, în judeţul Argeş, iar primele informaţii arată că există oameni încarceraţi. La faţa locului au fost solicitate nouă echipaje medicale SMURD şi şase SAJ Argeş, fiind activat planul roşu de intervenţie

UPDATE: Zece militari de la Batalionul de vânători de munte de la Câmpulung Muscel au fost scoşi din camionul răsturnat într-o prăpastie în judeţul Argeş de către echipele de descarcerare, alţi trei fiind încarceraţi şi având ”şanse minime de supravieţuire”, au declarat, joi seară, pentru News.ro reprezentanţi ai ISU Argeş. La faţa locului au fost solicitate nouă echipaje medicale SMURD şi şase SAJ Argeş, fiind activat planul roşu de intervenţie. Autovehiculul s-a răsturnat într-o râpă de aproximativ 40 de metri. Circulaţia în culoarul Rucăr - Bran este blocată. Vehiculul era întrun convoi în care mai erau încă trei camioane şi un ARO, care se întorceau de la un exerciţiu.

Un camion în care se aflau mai multe persoane s-a răsturnat, joi seară, într-o prăpastie, în judeţul Argeş, iar primele informaţii arată că există oameni încarceraţi. La faţa locului au fost solicitate nouă echipaje medicale SMURD şi şase SAJ Argeş, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Camionul s-a răsturnat în localitatea argeşeană Dâmbovicioara.

Potrivit Inpsectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, din primele informaţii reiese că sunt persoane încarcerate în camion, însă nu se cunoaşte încă numărul acestora.

În acest caz a fost activat planul roşu de intervenţie şi au fost alertate nouă echipaje medicale SMURD şi şase ale Serviciului de Ambulanţă Argeş.

De asemenea, acţionează trei autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi prim-ajutor.

Copilul femeii însărcinate în şapte luni care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Predeal nu a mai putut fi salvat... Primele imagini de la fața locului în care camionul militarilor s-a răsturnat în prăpastie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x