Căutare Live

Alertă! Camion frigorific în care ar fi șapte cadavre umane, în România. Un bărbat din Timiș care a sunt la 112 este căutat

Este stare de alertă în județul Timiș, acolo unde un bărbat a susținut că a văzut un camion frigorific în care se află oameni morți. Poliţiştii timişeni caută autorul unui apel telefonic la numărul 112 care a anunţat că pe autostrada Arad - Timişoara se află un astfel de autotren, în care sunt şapte-opt cadavre umane. 

Un apel la 112 a alertat polițiștii din Timiș despre existența unui camion frigorific, în care se află șapte cadavre

Alertați de apelul bărbatului și de informațiile furnizate de acesta, poliţiştii, împreună cu echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, au căutat mai bine de o oră camionul, dar s-a dovedit a fi un apel fals.

"Continuă căutările pentru identificarea autorului apelului la numărul 112. Până în acest moment, nu a fost identificat", a declarat marţi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici.

39 de cadavre, cel mai probabil imigranți vietmanezi, găsite într-un camion frigorific în Anglia

Cele 39 de persoane, cel mai probabil imigranți, printre care un adolescent, au murit în chinuri. Camerele frigorifice ''sunt obscure (...) şi temperaturile ajung acolo la minus 25 de grade dacă transportă produse congelate'', ceea ce face ca un om să moară foarte rapid într-un asemenea spaţiu.

Cele 39 de cadavre (38 de adulţi şi un adolescent) au fost găsite într-un parc industrial din localitatea Grays, la est de Londra, într-un camion venit din Bulgaria.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Incredibil! Atac cu maceta în plină stradă. Trei persoane au fost alergate prin intersecții și pe străzi...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri